.: Esperienze

Helt tilbage fra dengang jeg kun var “Bambino” og gik med “Mamma” på fisketorvet, grønttorvet eller til købmanden, i en lille by nær Venedig, er jeg er blevet opdraget til at sætte stor pris på de gode råvarer.

For som Mamma tit sagde “Meglio poco ma buono” … Hellere nøjes
med mindre men godt.


Min far har til gengæld lært mig at sætte pris på vine! Når vi tog på vin indkøb hos de forskellige
vinbønder ude på landet sagde han tit “il vino fa’ sangue” … vinen er i vores blod. Den gang forstod
jeg ikke helt hvad han mente, men i dag er det klart for mig … Vinen er en del af os italienere.


I sommeren 1984 fik jeg mit første job som piccolo på et hotel, hvor min tante Gina var køkkenchef.
Siden da har jeg været i hotel- og restaurationsbranchen i over 20 år.


Passionen for gastronomi og servicebranchen er blevet til min profession og livsstil.

ESPERIENZE er en virksomhed, der importerer og sælger produkter fra Italien, og missionen er simpelt og enkelt at skabe:

…….. Unikke Italienske oplevelser


Venlig hilsen
G. Luca Barbisan